Over ons

Bestuur:

Cisca van der Straaten, voorzitter

Marion Groenendal, secretaris en penningmeester

Johan Vaatstra, algemeen bestuurslid

Wij stellen ons voor

Cisca van der StraatenCisca van der Straaten

Beweegdocent 55+
Cranio-Sacraal therapie
Wandelcoach
Landschapsgenezing
Tel. +31 (0)6 26174955, website: www.lastrata.nl

Vanuit liefde voor mensen en bewegen heb ik een belangrijk deel van mijn leven opengestaan voor oefening daarin. Nu sinds ruim 12 jaar geef ik beweegles aan groepen 55+ met plezier en aandacht voor balans, conditie, reactievermogen, doorstroming en vitaliteit.
Cranio-Sacraal therapie geeft een nieuw fundament., waar je ook vandaan komt. Je vindt Zelf wanneer je lichamelijke, emotionele en mentale spanningen los gaat laten.
Wandelcoaching geef ik in het kader van Elke Stap Telt, een landelijk 12 wekelijks begeleidingsprogramma voor mensen die graag (weer) in beweging willen komen.
Binnen Jaspis doe ik mee aan landschapsgenezingsprojecten. Binnen Fjodor zet ik me in voor de realisatie van de hogeschool, mede als docent aan de Jaspis opleidingen. In muziektheatergroep LaukaR Unja speelde ik dwarsfluit en deed de beweging van kleuren en elementwezens.

MarionMarion Groenendal

Natuurgeneeskundig Therapeut.
Opleidingen met certificering in:
– aura reading en healing
– hypnotherapie en nlp practitoning
– quantum touch level I (practitioner & teacher), level II (pracititoner), quantum allergy® en quantum allergy® advanced
– reiki 1, 2 en 3 (master), tevens reiki tera mai 1, 2 en 3 (master)
– kosmische chi kung (practitioner)
– Emotional Freedom Technic (EFT)
– EMDR + verdieping
– Muziektherapie op basis van Astrologie
– Werken met de levenswereld

Door voortdurende bijscholing op zowel theoretisch vlak als door beoefening van meditatie volgens onder meer (Tibetaans) Boeddhistische scholing, Vipassana, verder Taoïstische Yoga, kan ik persoonlijke- en groepsprocessen op een gedegen manier begeleiden.
In 2006 heb ik mijn toevlucht genomen tot het (Tibetaans) Boeddhistische pad. Mijn spiritueel leraar is Tulku Lama Lobsang. Het nemen van toevlucht betekent voor mij het nemen van totale verantwoordelijkheid voor mijzelf en mijn ervaringen. Ik beoefen de geleerde technieken tijdens de behandeling. SDinds 2005 heb ik de Jaspis opleidingen gevolgd, en werk hier ook mee binnen mijn therapieën, zoals met de muziektherapie-methoden.

Binnen Fjodor doe ik mee aan landschaps-genezingsprojekten, muziektherapie vanuit de horoscoop en zing en acteer in muziek-theatergroep ‘LaukaR Unja’.